Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Stratovarius – Frozen in Time , Powersong week 39 !

Geschreven door Op 24/09/2022

Stratovarius – Frozen in Time

Het Finse Stratovarius kwam gisteren met een nieuw album uit .  Survive is een echte must have voor de platenkast. Briljant dekt nog niet de lading die dit album verdient.  Een hoog wauw effect met beter dan briljante songs.  Stratovarius is regelmatig te horen op Hoex maar met dit nieuwe album en bijbehorende single dan nu eindelijk een heuse Powersong voor deze fantastische band. Frozen in Time is een song geschreven tegen de achtergrond van het historische Pompeii en de vulkanische uitbarsting. Hiermee leveren de mannen een epische Power Metal song !

Deze week dus 10 keer per dag te horen bij Hoex Radio , The Dutch Rock Station !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *