Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Aankomende voorstelling

Hoex Lunch Rock

12:00 13:00


Sonic Whip – Come On In , Powersong week 15 !

Geschreven door Op 07/04/2024

Sonic Whip – Come On In

Deze jonge rock band veroverd op dit moment Nederland en alles daarbuiten. De band opgericht in 2018 in de regio Nijmegen timmert hard aan de weg. Energieke rock met een sausje van een klassieke alternatieve sound,  dat is Sonic Whip.  Drie jonge honden op het podium die knallen als een echte rockmachine en ook live dus compleet overeind blijven staan. Recentelijk was daar de ontmoeting tussen Hoex en deze band in Capelle a/d IJssel alwaar onze Mike direct verkocht was en de band tipte als nieuwkomer binnen de Hoex  playlisten.  De nieuwe single Come On In wordt dan ook direct deze week gebombardeerd tot PowerSong , die status krijg je niet zomaar maar Sonic Whip weet zich met deze song te verzekeren van een plaatsje tussen al die andere grote Powersong namen.  Eén ding is zeker Sonic Whip gaat een mooie toekomst tegemoet in Nederland en heeft zeker de potentie internationaal te gaan doorbreken.

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *