Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

08:00 12:00


Light By The Sea – Pisces Moon , Powersong week week 38 !

Geschreven door Op 18/09/2022

Light By The Sea – Pisces Moon

Light By The Sea De verrassing uit Nederland , wat een lekkere band !  Live is de band verrassend , inspirerend maar vooral heerlijk om naar te luisteren en te kijken. De chemie tussen Eszter Anna en Davy is goed voor veel kijkplezier. Pas geleden zijn Eszter Anna en Davy getrouwd en deze single Pisces Moon is hun honymoon film/clip die is opgenomen tijdens hun huwelijks vakantie.  Een briljante song deze week bij Hoex als powersong , Nederland met een vleugje Hongarije dan krijg je Light By The Sea !

Enjoy


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *