Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Aankomende voorstelling

Hoex Lunch Rock

12:00 13:00


Kickhunter – Mine All Mine , Powersong week 16 !

Geschreven door Op 14/04/2024

Kickhunter- Mine All Mine

Na de succesvolle her-opstanding van Kickhunter in 2023  is het tijd voor een Kickhunter greatest hits album. De band die al in 2000 is opgericht heeft een hele mooie track record opgebouwd.  On the road met Deep Purple , Lynyrd Skynyrd en Molly Hatchet  maar ook de Harley days in Hamburg kon genieten van deze heerlijke Duitse band.  Een album met de grootste Kickhunter songs is dan ook meer dan gerechtvaardigd .  Mine All Mine is een song uit 2010 maar dan nu dan helemaal terug een heeft alles te maken met het Harley Hamburg Days gevoel .  Een fantastische video clip en een heerlijke road song maken het feestje compleet. Het album komt uit op 31 mei 2024 en is een absolute must have voor je platenkast !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *