Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Aankomende voorstelling

Hoex Lunch Rock

12:00 13:00


Jelusick – Fly High Again , Powersong week 22 !

Geschreven door Op 28/05/2023

Jelusick – Fly High Again

De nieuwe single van Jelusick kwam twee weken al uit , zat vorige week in Nite Flite Rock show en werd toen net geen powersong. Op diverse media werd door fans gesugereerd dat in die week Jelusick Hoex Powersong zou zijn en daarom ging de song deze week in de herkansing.  Met grote overmacht veroverde Jelusick deze week de titel “Hoex Powersong van de week”  Jelusick is natuurlijk Dino Jelusick op zang en verder Ivan Keller (guitars), Luke Broderick (bass) en Mario Lepoglavec (drums). Een super sterke bezetting en een fantastische single.  Kortom deze week genieten met Jelusick bij Hoex !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *