Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


The Jokers – Walk Trough The Door , Powersong week 40 !

Geschreven door Op 01/10/2022

The Jokers – Walk Trough The Door

Eindelijk is het dan zover !  Op 4 november as komt dan eindelijk dat langverwachte album van deze super band uit. Rock and Roll Bones is nu al te pre-orderen via Metalapolis Records.  Zowel op CD als op Vinyl te krijgen waar wij dan weer echt gelukkig van worden.  Deze band uit de Uk komen met dit album keihard terug na een break van 7 jaar.  Het harde tour leven eiste zijn tol gevolgd door de pandemie. De band schreef in de tussentijd de songs voor dit album en wij kunnen je verklappen dat het allemaal masterpiece songs zijn !  Wauw wat een album en wat een band,  een must have voor de platenkast deze Rock and Roll Bones !  Nog maar een keer The Jokers powersong , waarom niet … de band is wat ons betreft de verrassing van het 2022 !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *