Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Dilana – Woman I Am , Powersong week 10 !

Geschreven door Op 03/03/2024

Dilana – Woman I Am

Dan eindelijk is hij daar , de lang verwachte PowerSong van Powervrouw Dilana ! Deze week is het absoluut een feestje om deze eretitel van PowerSong te mogen weggegeven aan deze hartelijke , bijzondere  en zo grote Dilana. Een Powervrouw met een rugzak die met haar stem songs naar een bijzonder hoog level weet te tillen.  In haar stem hoor je emotie , geluk en alles daaromheen , een stem die je raakt.  Een groot performer maar klein qua lengte en daarmee voegt zij zich bij een aantal grote namen waarmee zij in één adem mag worden genoemd. Tina Turner, Janis Joplin , Cindy Lauper en bijvoorbeeld Blondie zijn er een paar.  Tijdens haar Theater tour , Legendary Women Of Rock , laat ze al deze namen voorbij komen met fenomenaal gemak en precisie. Wij hebben een avond mogen meemaken , eerst een bijzonder spontaan en werkelijk geweldig gesprek mogen vastleggen voor een Podcast die binnenkort hier online staat en daarna dan eindelijk Dilana Live ! Wauw , vanaf de eerste noot tot de laatste boeiend en dan haar stem , die overtreft werkelijk alles wat je jezelf kunt bedenken.  Zuiver , heerlijk en pure rock zijn zomaar een paar termen die je mag gebruiken.  Soms heel mooi klein en dan weer heel groot , zelfs zonder versterking zo de zaal in tot achterin en dan loepzuiver.  Dan verdien je het predicaat groot !

Woman I Am , is een song uit 2013 maar blijft volledig overeind ook in 2024 . De song gaat over het pad Dilana heeft afgelegd om te komen waar ze nu staat. Dat dit geen makkelijk pad was mag duidelijk zijn maar het heeft haar en haar stem gemaakt tot wat het nu is.  Ze speelt deze song ook tijdens haar Theater voorstelling , je moet erbij zijn om te voelen waar deze song je raakt.  Deze week dus 10 keer per dag , iedere keer een moment samen met Dilana !

The Woman I Am , The woman … , I would never be, The Woman I Am

Diep onder de indruk van Dilana , een mooi mens, eerlijk met een puur hart !

Friends for Life 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *