Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Aankomende voorstelling

Hoex Live Rock

20:00 22:00


Info

2014 tot heden

In november 2014 ontstond het idee om in de Hoeksche Waard een regionaal station toe te voegen aan het beperkte radio aanbod wat er was.

Al snel werd besloten om alleen via internet uitzendingen te verzorgen , de huidige technieken zorgen voor een perfecte stream op internet die overal en altijd te beluisteren is.  In november 2014 werd begonnen met de testuitzendingen en uiteindelijk op 1 januari 2015 is Hoex Radio dan officieel van start gegaan.

Tussen toen en nu zit een heel groot verschil , Hoex Radio is een niet weg te denken onderdeel van de Hoeksche Waard geworden. Daarnaast zijn onze luisteraars inmiddels door heel Nederland en ver daarbuiten te vinden. Onze regionale insteek is inmiddels een landelijke geworden.  Wij zeggen niet voor niets  The Dutch Rock Station! De website is compleet vernieuwd en sinds begin 2017 heeft Hoex Radio zijn eigen app die je kunt downloaden voor ieder platform.  Zowel de website als de app laten je kennis maken met Hoex Radio middels een online player waarbij wij je laten zien welke muziek op dat moment te beluisteren is.

Muziekmix

De huidige muziekmix van Hoex Radio is heel divers. Als Rock station luister je dagelijks naar de mooiste rock songs van nu en uit het verleden.  Daarnaast zijn er dagelijks programma’s te beluisteren zoals bijvoorbeeld de Nite Flite , een programma van het eerste uur !

Met ieder uur het actuele wereld nieuws en commercials met daarnaast een fantastische rockmix zijn wij uniek in Nederland en ver daarbuiten. Hoex Radio is dan ook trots dat wij dagelijks nieuwe luisteraars mogen begroeten.

Luisteren

Luisteren naar Hoex Radio kan op verschillende manieren:

Uiteraard via deze website , maar ook via onze Hoex Radio app die je kunt vinden in de app store en google play. Natuurlijk zijn er tal van website’s die de stream laten horen zoals RadioGuide.fm  en Tunein.com. Luisteren kan ook via onze Facebook pagina waarbij een knop is toegevoegd die je laat luisteren naar Hoex terwijl je op facebook actief bent.

Verder vind je ons via jouw internet/DAB radio en natuurlijk ook via de mediaplayer en Sonos als je hier zoekt op Hoex Radio.

Kies één van onderstaande links en download de Hoex luister link direct op jou computer !

Winamp, iTunes             Windows Media Player            Real Player            QuickTime

Kortom het Hoex Radio gevoel neem je altijd mee !

Enjoy !

Eric
Station manager


Contact

Wil je contact opnemen dan kan dat via info@hoexradio.nl of via 06-12433369 . Ook kun je ons benaderen via een PB op facebook .