Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Rock Ballads

23:00 24:00


Terry Newman Project – Walk Me Through The Fire , Powersong week 23 !

Geschreven door Op 04/06/2023

Terry Newman Project – Walk Me Through The Fire

Reinier de Greef aka Terry Newman is een Nederlandse Singer /Songwriter die met dit muzikaal project ver over de grenzen kijkt om samenwerking te vinden met andere muzikanten. Hij benaderde Don Schiff in California om samen te kijken of de eerste single iets kon worden. Don was direct enthouiast en al snel werd samenwerking gevonden met David Hersee die de gitaar en hammond partijen verzorgt.  In eigen land werd toegevoegd Leo van der Fluit op keyboards.  Verder vinden we namen als Maurizio Vercon – Guitar, Keyboards , Mike Terrana – Drums en Brayden Cone – Drums die een bijdrage willen leveren.  De Terry Newman Project heeft inmiddels twee singles voortgebracht , Walk Me Through The Fire is de eerste en staat gelijk als een huis.  Deze song is er zo één die je graag 10 keer per dag wil luisteren. Terry Newman mag zijn project bijschrijven aan het selecte groepje van “powersong artiesten/bands”  . Powersong of the week is een eretitel die je moet verdienen met een song die een speciaal gevoel geeft . Dat is Terry met deze song gelukt !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *