Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Aankomende voorstelling

Hoex Lunch Rock

12:00 13:00


FM- Don’t Need Another Heartache , Powersong week 17 !

Geschreven door Op 21/04/2024

FM- Don’t Need Another Heartache

De Mighty FM uit de UK , wie kent de band niet !  Bijna alle grote festivals hebben de band ooit aan hun Line up toegevoegd. Het aantal uitgebrachte album is enorm. Wij tellen 14 studio albums , 6 best of albums en 4 live albums. Daarnaast nog een aantal EP’s , DvD’s en uiteraard een heuse VHS. Het begint allemaal in 1984 en vandaar dat de band op dit moment op tour is met hun 40 jarige jubileum tour Old Habits Die Hard .  Op 3 mei komt via Frontiers Records het gelijknamige album uit wat het feestje compleet maakt.  FM staat bekend om zijn heerlijke Rock songs en zijn toffe live optredens.  Het album kun je nu al pre orderen eventueel voorzien van handtekeningen ,  een echte must have voor de fan.  Als opmaat naar het nieuwe album deze week deze tweede single van het album Don’t Need Another Heartache,  Powersong bij Hoex Radio en dat betekend natuurlijk 10 keer per dag 7 dagen lang FM op de radio !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *