Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


The Jokers – Water on Fire, Powersong week 34 !

Geschreven door Op 20/08/2022

The Jokers – Water on Fire

We hadden je al eerder verteld dat wij The Jokers als DE verrassing van 2022 zien!  Wij zijn dan ook heel blij met deze derde single die afgelopen vrijdag uitkwam.  Metalapolis Records is waar het gebeurd welke vervolgens naast een single release ook maar gelijk een videoclip online plaatste.  Het album van deze heerlijke band komt binnenkort en wij verwachten dan ook lekker veel The Jokers te gaan tegenkomen in de Hoex database.  Het is nog niet de tijd van het jaar om lijstjes te gaan samenstellen maar dat The Jokers mee gaan doen in één van de Hoex lijstjes mag wel duidelijk zijn.

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *