Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


The New Roses-The Usual Suspects, Powersong week 33!

Geschreven door Op 14/08/2022

The New Roses – The Usual Suspects

Het is feest , The New Roses komen met een nieuw album op 21 oktober a.s.  Het album heet Sweet Poison en als opmaat naar dit album was daar deze week deze single The Usual Suspect.  Hoex heeft wat met deze Duitse band , ooit als voorprogramma mogen zien en daarna ging de band als een komeet.  Zelfs op de Kiss cruise was de band te zien en inmiddels is de band meer dan verdiend hoofdprogramma .  The New Roses is een echte live band en weet altijd de zaal te pakken.  Deze nieuwe single is waanzinnig goed , een hoge Wauw factor . Dit als voorproefje van het het nieuwe album zegt heel veel over de songs die wij nog kunnen gaan horen zodra de album daar is.  Wij houden van de New Roses vandaar deze week Powersong bij Hoex radio , The Dutch Rock Station .

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *