Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Feral Grounds – The Beast , Powersong week 28 !

Geschreven door Op 09/07/2023

Feral Grounds – The Beast

De band uit regio Rotterdam levert dit keer de Powersong voor Hoex.  Een portie Dutch Rock met een verfrissend nieuw geluid dat is Feral Grounds .  Het album Rise deed al mee met de verkiezing Hoex Album van het jaar en de songs zijn allemaal al eens voorbij gekomen in Nite Flite Rock. Reden te meer deze band deze week lekker lang in de schijnwerpers te zetten met The Beast. Een song van ruim 7 minuten en dat 10 keer per dag een week lang. Het is Feral Grounds gegund ,  toffe muzikanten en heerlijke rock !  alle ingredienten voor een mooie toekomst !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *