Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 22:00

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 22:00

Aankomende voorstelling

Hoex Blues

22:00 24:00


Buckcherry – Shine Your Light , Powersong week 20!

Geschreven door Op 14/05/2023

Buckcherry – Shine Your Light

De band uit California komt komt op 10 juni met een nieuw album Vol.10. De derde single Shine Your Light van dit album deze week dan Powersong bij Hoex .  Het avontuur voor de band begon ooit in 1995 en duurt voort met dit nieuwe album . Gelijk daaraan een Amerikaanse tour die bijna onwerkelijk is. De band speelt bijna dagelijks en staat vol gepland tot 15 december van dit jaar. Nu maar hopen dat de band ook weer eens Nederland aandoet .  Deze week doet de band Hoex aan met deze fantastische powersong !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *