Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Aankomende voorstelling

Hoex Lunch Rock

12:00 13:00


Tyler Bryant & The Shakedown – Snake Oil , Powersong week 18 !

Geschreven door Op 28/04/2024

Tyler Bryant & The Shakedown – Snake Oil

Tyler Bryant & the Shakedown is een Amerikaanse rockband. Opgericht in Nashville, Tennessee door gitarist Tyler Bryant.  Rock met een heerlijk Southern randje , precies waar Hoex op zoek naar is.  Zelf noemen ze hun stijl Hard Rock Blues.  Wij laten Nederland kennis maken met deze heerlijke band rond gitarist Tyler Bryant.  Op 10 mei komt er een nieuw album uit met de titel  ‘Electrified’ , van dit album deze week Snake Oil Powersong bij Hoex.  Laat je verassen en wij vertellen je nu al dat ‘Electrified’ een must have is voor je platenkast !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *