Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Aankomende voorstelling

Hoex Live Rock

20:00 22:00


Robby Valentine , Capsloc, Capelle aan den IJssel 3 februari 2024

Geschreven door Op 10/02/2024

Zaterdag 3 februari stond Robby Valentine met volledige band in Capsloc in Capelle aan den IJssel. Met een indrukwekkend optreden.

Robby Valentine, al bezig in de rock muziek sinds de jaren 80 en die overigens zijn debutalbum had uitbracht op Valentijdsdag 1992, heeft in 2023 een geweldig album uitgebracht genaamd ‘’Embrace the Unknown’’.Dit album stond dan ook centraal. Een album met Queen invloeden. Zoals het nummer ‘’Roll Up Your Sleeves’’ is daar een goed voorbeeld van.  En uiteraard werden ook oude songs gespeeld!

Het concert was erg indrukwekkend. Muziek was van een erg hoog niveau. En de stem van Robby… die blijft ongelooflijk goed. Indrukwekkend. Ook de stemmen van Maria Catharina en Inge Rijnja hadden een belangrijke bijdrage.

En dan te bedenken dat Robby heel slecht nog kan zien en dan zo’n performance geeft en kan geven! We kregen kippenvel en een brok in onze keel. Beter kan ik het niet verwoorden dan dat.

Zeker toen Robby ‘’Over and Over Again’’ begon te zingen maakte dat erg veel indruk.

Maar het echte hoogtepunt was absoluut zijn nieuwe singel ‘’Embrace the Unknow’’. Dit nummer werd zo mooi en emotioneel gezongen.

Na het optreden kwam videomaker Sebastiaan Spijker op het podium, die door Robby werd bedankt voor het maken van zijn nieuwste videoclip ‘’Embrace the Unknow’’.

In de zaal kregen we vervolgens de primeur: we kregen deze videoclip te zien. En omdat het nummer zoveel lading heeft, werd ook door deze videoclip de emotie overgebracht op iedereen in de zaal. Hoe mooi kan dat zijn.

Indruk maakte dit zeker. Emoties werden losgemaakt , bewondering en respect.

Mike


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *