Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Aankomende voorstelling

Hoex Live Rock

20:00 22:00


The Black Crowes – Wanting and Waiting, Powersong week 6 !

Geschreven door Op 04/02/2024

The Black Crowes – Wanting and Waiting

Na  bijna 15 jaar was daar ineens de aankondiging dat The Black Crowes met een nieuwe album gaan komen. Happiness Bastards verschijnt op 15 maart a.s. en wordt voorafgegaan door deze single Wanting and Waiting. Als je afvraagt wie The Black Crowes ook al weer waren dan zal je na de eerste klanken van deze nieuwe singel direct weten welke hit singles de band had.  Jealous Again, Remedy , Twice as Hard en Se Talks To Angles zijn zo maar een paar titels die gelijk in je opkomen na het luisteren van deze single ! Vernieuwend nee , lekker ja , de band blijft bij zichzelf en doet niets vernieuwends en dat hebben de mannen ook niet nodig want The Black Crowes zijn The Black Crowes en daarmee heerlijk om naar te luisteren.  Deze week 10 keer per dag bij Hoex als opmaat naar het album !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *