Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Aankomende voorstelling

Hoex Lunch Rock

12:00 13:00


Michael Catton – Livin’ Lovin’ , Powersong week 36 !

Geschreven door Op 03/09/2023

Michael Catton – Livin” Lovin’

Het debut album van deze Brite/Deense Rock zanger komt binnenkort uit .  Van dit album is dit de derde single , bij de eerste kennismaking “Ready for the Taking” voorspelde wij al een powersong voor deze sympathieke zanger.  Livin’ Lovin’ is een song die je  keihard aanzet als je in de auto zit maar ook als thuis naar Hoex luisterd en de song voorbij hoort komen. De opmaat naar het album is fantastisch waardoor we nu al dit album tippen als “must have voor de platenkast” .  Nu maar hopen dat er ook een vinyl versie komt want dan is het dubbel genieten.  Deze week een rock feestje met deze heerlijke rock song van Michael Catton !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *