Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

21:00 22:00

Now on air

Hoex Evening Rock

21:00 22:00

Aankomende voorstelling

Hoex Blues

22:00 24:00


Terry Newman Project – Karma Man , Powersong week 41 !

Geschreven door Op 08/10/2023

Terry Newman Project – Karma Man

Het Terry Newman Project draait maar door , de ene song na de andere en wij begrepen dat het eind voorlopig nog niet in zicht is. Deze Karma Man is er weer zo één die de stempel Powersong verdient , heelijke song met een fantastische opbouw wat smaakt naar meer.  Dit alles is een opmaat naar een groter vervolg zoals live optredens en wellicht een internationaal vervolg .  De Terry Newman Project is in de aanloop daartoe klaar om nog meer songs te schrijven en uiteindelijk een mooie setlist neer te zetten.  Wij kunnen niet wachten !  Deze week deze Karma Man , Powersong bij Hoex !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *