Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Electric Mary – The Dealer , Powersong week 38 !

Geschreven door Op 17/09/2023

Electric Mary – The Dealer

Electric Mary is een band uit Melbourne , Australie. De band werd opgericht in 2003 en met hun debut single stonden ze ineens in de Aria Single Chart.  De band tourt op dit moment door Europa en stonden afgelopen week in Breda te spelen. Met een rijke historie als support band voor bijvoorbeeld Whitesnake , Judas Priest maar ook Alice Cooper en Deep Purple kunnen we stellen dat dit niet zomaar een bandje is.  Naast al dit succes is de band heel toegangelijk , sympatiek en altijd in voor een goed gesprek onder het genot van een drankje!  Kortom een band die al lang op het Hoex Powersong verlanglijstje stond !  Deze week The Dealer , een song uit mei 2023 maar laat ons horen waar de band voor staat.  Lekkere rock zoals rock bedoeld is met een Australisch sausje overgoten ….. dat smaakt naar meer !  Please come back to the Netherlands to  give us more Electric Mary !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *