Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Blues

22:00 24:00

Now on air

Hoex Blues

22:00 24:00


Kane – What Are You Waiting For ? , Powersong week 40 !

Geschreven door Op 01/10/2023

Kane – What Are You Waiting For ?

Kane is terug en hoe ! 4,5,7,8 & 9 juni 2024 in de Ziggo Dome en binnen no time uitverkocht . Het begon enkele weken geleden met een gerucht , nu is het gerucht werkelijkheid.  Kane behoeft zeker voor de Nederlandse rock scene geen enkele introductie.  Waren , nee zijn nog steeds heel erg groot getuige de belangsteling afgelopen week. Er was werkelijk geen zender of programma die de band niet heeft genoemd .  Met een heuse documentaire en een nieuwe single mogen wij stellen dan Kane terug is en ineens weer vol in de belangstelling staat !  Kane een band die altijd bij Hoex prominent in de rotatie aanwezig is geweest en wij hopen dan ook dat deze hernieuwde Kane ook nu weer vol zal doorgaan. Kane één van de grootste bands die Nederland heeft voortgebracht met tal van legendarische momenten zoals het regenoptreden tijdens de TMF awards in 2002 zal ook nu weer knallen volgend jaar tijdens de live optredens daar in de Ziggo Dome.  Deze week was het makkelijk , Kane kwam en overwon !  De Powersong voor deze week is voor Kane , dat is Dinand en Dennis meer dan gegund !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *