Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Aankomende voorstelling


Devicious – Highway to the Stars, Powersong week 9 !

Geschreven door Op 26/02/2023

Devicious – Highway to the Stars

Op 26 mei komt het nieuwe album code red uit , Metalapolis records tekent voor deze klus . De eertse single Madhouse was al powersong zo ook deze tweede Highway to the Stars. Er volgt nog een release van een derde single en dan daarna de officiele album release.  Deze week kon het niet anders dan dat Devicious weer een Powersong op haar naam schrijft.  Inmiddels is de band bijgeschreven aan lijst met groot grutters van Powersongs.  Het is bijna iedere keer raak , dit zegt genoeg over de kwaliteit van deze band !   Geniet deze week 10 keer per dag van Devicious – Highway to the Stars !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *