Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Aankomende voorstelling


Revolution Saints – Talking Like Strangers, Powersong week 8 !

Geschreven door Op 19/02/2023

Revolution Saints – Talking To Strangers

De superband Revolution Saints komen op 21 april met een nieuw album Eagle Flight .  De tilelsong is al op single uitgekomen en dan nu de tweede single van het album “Talking Like Strangers”. Het kon niet anders dan dat dit de powersong zou worden.  Het collectief Revolution Saints aangevoerd door Deen Castronovo en dit keer aangevuld met Jeff Pilson en Joel Hoekstra. Na twee singels blijkt dit wederom een super combinatie.  Wij kunnen niet wachten op het nieuwe album en als opmaat deze week deze song Talking To Strangers Powersong bij Hoex Radio .


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *