Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

21:00 22:00

Now on air

Hoex Evening Rock

21:00 22:00

Aankomende voorstelling

Hoex Blues

22:00 24:00


The Damned Few – Til Death Do Us Part , Powersong week 10 !

Geschreven door Op 04/03/2023

The Damned Few – Til Death Do Us Part

Deze week wordt de Powersong geleverd door een Nederlandse band !  The Damned Few is rock riffs met een vleugje Blues, met 60 en 70 jarige invloeden. De krachtige vocals van Dion Legebeke met een stem die lijkt op Anouk in haar begin jaren wordt zij bijgestaan door Michiel Jansen (guitar), Jeroen Hobert (drums) en Jaap Schrijver (bass).  Bij de eerste maten weet je direct waar je aan toe bent ! Deze song wordt voorafgegaan door het aftikken door drummer Jeroen en dat maakt het feestje compleet. Iets wat je in de vorige eeuw meer hoorde maat juist deze song zo compleet maakt.  Wij voorspellen een hele mooie toekomst voor deze band.  Deze week dus 10 keer per dag een feestje op de radio met The Damned Few !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *