Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Aankomende voorstelling

Hoex Live Rock

20:00 22:00


Dirty Honey – Heartbreaker 2.0 , Powersong week 7 !

Geschreven door Op 12/02/2023

Dirty Honey – Heartbreaker 2.0

Deze uit Los Angeles afkomstige rockband is op dit moment bezig met een Europese tour. De band gaf inmiddels 2 concerten in Nederland . Live een geweldige band om te zien spelen. Over deze her release van deze single Heartbreaker is veel te doen.  Versie 2.0 wordt door veel fans gezien als te poppy , te commercieel . Het origineel klinkt anders, rauwer en veel minder gearrangeerd maar deze versie mag er wat ons betreft zeker zijn. Dirty Honey is een band voor in de auto onderweg naar nergens maar keihard uit de speakers. Een heerlijke sound die steeds naar meer smaakt !  Deze week versie 2.0 onder knop gewoon omdat wij vinden dat deze nieuwe versie lekker is en wij de band een groter publiek gunnen !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *