Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


KICKHUNTER – Louder & Faster , Powersong week 6!

Geschreven door Op 05/02/2023

KICKHUNTER – Louder & Faster

KICKHUNTER is terug en hoe , via Metalapolis records komt het nieuwe album Now or never uit op 9 juni a.s.  De eerste single Louder & Faster is een parel van song , hardrock zoals rock bedoeld is .  Hamburg is waar het gebeurd maar de band klinkt volwassener dan ooit en classic rock met een southern sausje is wat je hoort.  Wij kunnen niet wachten op het album maar deze week alvast een voorproefje met deze Louder & Faster , 10 keer per dag een week lang als Powersong bij Hoex !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *