Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Aankomende voorstelling

Hoex Lunch Rock

12:00 13:00


Metallica – Screaming Suicide, Powersong week 5!

Geschreven door Op 29/01/2023

Metallica – Screaming Suicide

Als je metal roept dan wordt het antwoord bijna altijd Metallica.  De band vierde in 2021 zijn 40 jarig bestaan en dat ze voorlopig nog niet klaar zijn bewijst de komende tour , het nieuwe album wat verwacht wordt en deze nieuwe single.  Deze tweede single van het album 72 seasons deze week Powersong bij Hoex !  Ruim 5 minuten op de klok , 10 keer er dag , is bijna een uur Metallica per dag op je radio !  Wij zeggen een een feestje komende week !  Metallica staat op 27 & 29 april in Nederlandse Arena voor een dubbele avond Metallica feest !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *