Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Tygers Of Pan Tang – Edge Of The World , Powersong week 4 !

Geschreven door Op 21/01/2023

Tygers Of Pan Tang – Edge Of The World

In het voorjaar komt er een nieuw Tygers of Pan Tang album uit en dan nu de eerste single “Edge Of The World” !  De historie van de band gaat terug naar 1978 waarmee ze in de huidige tijd dan gelijk de status veteranen mee krijgen. In 2023 een nieuw album en dan nu Powersong bij Hoex.  Dit is niet de eerste Powersong , zo was daar only the brave als Powersong van week 15 2021!  Hoex radio en Tygers of Pan Tang , een band die je regelmatig hoort tijdens de  non stop uren maar ook bij de diverse gepresenteerde programma’s !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *