Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Aankomende voorstelling


KAMELOT – One More Flag in The Ground, Powersong week 3!

Geschreven door Op 14/01/2023

KAMELOT – One More Flag in The Ground

Na 5 jaar is het nieuwe volledige  album van KAMELOT onderweg.  Op 23 maart a.s. komt het album “The Awakening” uit.  13 nieuwe KAMELOT songs sieren het album.  De band die al sinds jaar en dag bij Hoex voorbij komt kwam afgelopen week met de eerste single.  One More Flag In The Ground is een song die vanaf de eerste klanken al boeit.  Het album komt als opmaat voor een nieuwe toer welke ook Nederland aandoet op zaterdag 18 maart. Naast het album als aanrader voor de platenkast is deze 18 maart een datum om je te begeven naar mainstage s’Hertogenbosch. 

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *