Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Aankomende voorstelling

Hoex Live Rock

20:00 22:00


Pater Iltis – Ratatouille , Powersong week 43 !

Geschreven door Op 22/10/2022

Pater Iltis – Ratatouille 

Een nieuwe single van deze sympathieke band . Pater Iltis is een band uit Zwitserland , al veel eerder was de band nadrukkelijk binnen de Hoex programmering aanwezig .  Dit keer stuurde de band deze nieuwe single naar ons toe die met een knipoog naar Ratatouille rocked.  De verrassing was compleet toen de band ook met een gezamenlijke banner op de proppen kwam.  Ratatouille is een  korte maar direct lekker in het gehoor liggende song.  Een echte rocksong met alle ingredienten voor een powersong.  Deze week dus Pater Iltis , Powersong met Ratatouille !

Rock On 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *