Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Aankomende voorstelling


Rival Sons – Nobody Wants To Die , Powersong week 42 !

Geschreven door Op 15/10/2022

Rival Sons – Nobody Wants to Die

Op 10 maart 2023 komt er een nieuw album uit van Rival Sons .  Het album Darkfighter wordt aangekondigd met een nieuwe single . Explosief mag je deze single wel noemen , vanaf de eerste seconde tot de laatste is het knallen !  Dit beloofd wat als opmaat naar het nieuwe album.  De single is uitgeven inclusief een fantastische video clip .  Bij Hoex Radio zijn wij al jaren wild van deze band dus niet zo gek dat deze Nobody Wants To Die de nieuwe Powersong voor komende week is.

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *