Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Rock Ballads

23:00 24:00


Iron Allies – Blood In Blood Out, Powersong week 44 !

Geschreven door Op 29/10/2022

Iron Allies – Blood In Blood Out

De superband Iron Allies kwam vorige week met het eerste album Blood In Blood Out op de proppen.  12 top songs op één album wat gelijk smaakt naar meer.  David Reece en Herman Frank als voormalige Accept collega’s aangevuld met Malte Burkert en Mike Persin van Victory en voormalig UDO drummer Francesco Jovino persen er een album uit met hoog een Wauw gehalte.  De powersong voor deze week was dan ook niet zo heel moeilijk ! Dit album is een must have voor de platenkast.

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *