Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Aankomende voorstelling


DeWolff – Heart Stopping Kinda Show , Powersong week 41 !

Geschreven door Op 08/10/2022

DeWolff – Heart Stopping Kinda Show

DeWolff is één van de beste Nederlandse bands van dit moment.  Een nieuw album is in de maak met als titel Love , Death & In Between met release datum 3 februari 2023. Op dit moment bezig met een rondje Europa samen met The Black Crowes . Volgens eigen zeggen dan ook een droom die uitkomt om samen met je idolen te mogen spelen. Wij vinden het meer dan verdient want DeWolff timmert al wat jaartjes aan de welbekende weg. Na dit rondje Europa met de The Black Crowes volgt nog een eigen rondje wat 11 november begint in Malmo .  Kortom de mannen zijn lekker bezig.  Voor ons reden om de band in het zonnetje te zetten met de nieuwe single als opmaat naar het nieuwe album.  Heart Stopping Kinda Show , verrassend , lekker en zeker geen straf om 10 keer per dag te mogen horen .  Deze week is  dus de Powersong voor DeWolff !

Rock on 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *