Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

08:00 12:00


Marco Mendoza – Shoot for the Stars, Powersong week 23 !

Geschreven door Op 04/06/2022

Marco Mendoza – Shoot for the Stars

Afgelopen vrijdag was daar de tweede single  van het verwachte album 4e solo album . De eerste single was al powersong bij Hoex en dan nu nog een keer met Shoot for the Stars. Over Marco Mendoza hoeven wij je niets meer te vertellen . Zijn track record is giga en als je hem volgt op de socials zie je een hard werkend artiest die leeft voor muziek. En steeds weer nieuwe projecten , naast zijn solo project vind je hem bij verschillende andere projecten.  Meer dan respect en meer dan gegund deze week nogmaals powersong bij Hoex Radio , The Dutch Rock Station !

Keep on Rockin’


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *