Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Rock Ballads

23:00 24:00


Thundermother – I Don’t Know You , Powersong week 22 !

Geschreven door Op 28/05/2022

Thundermother – I Don’t Know You

Op 19 augustus a.s. komt het nieuwe alnum van Thundermother uit .  Deze nieuwe single I Don’t Know You is de eerste single en gelijk lekker !  Dat de dames van Thundermother kunnen rocken is bij Hoex al heel lang bekend .  Dus dat de powersong van deze week deze nieuwe single van de dames van Thundermother is , is dan ook niet heel vreemd !  Geniet en rock samen met ons en Thundermother deze week met deze fantastische nieuwe single !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *