Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


The Jokers-Rock and Roll Bones , Powersong week 24 !

Geschreven door Op 12/06/2022

The Jokers – Rock and Roll Bones

Uit de Uk , The Jokers !  Opgericht in 2006 , geinspireerd door de grote rock and roll shows komen op 4 november as met een nieuw album.  14 songs op vinyl , CD en digitaal. Deze eerste single is gelijk de titeltrack en wauw wat is dit een echte rock song .  Nog geen 3 minuten knallen The Jokers uit je speakers . Een echte rocksong zoals rock bedoelt is . Dat Metalapolis records een neus heeft voor toffe bands dat wisten we al en nu mogen the Jokers zich ook tot de Metalapolis familie rekenen.  Wij kunnen niet het wachten op het vervolg !   Voor nu de eerste single en titelsong Rock and Roll Bones Powersong bij Hoex !

Rock on 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *