Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Xandria in Poppodium Boerderij, Zoetermeer 17 november 2023

Geschreven door Op 10/12/2023

Vrijdag 17 november stonden in Poppodium Boerderij maar liefst 2 top female fronted rock bands op het podium werkelijk te schitteren.

Xandria gevolgd door Nederlands trots Delain.

Buiten stond een lang rij fans voor het (terechte) uitverkochte concert.

Xandria maakt al jaren lang erg goede rock muziek en wordt net als Delain al vanaf het begin door Hoex Radio gevolgd.

Van oorsprong een Duitse band, opgericht door Marco Heubaum. De band heeft veel verschillende bezettingen gekend en na album nummer 7 kwamen de huidige bandleden in 2022 erbij om met Marco Heubaum een nieuwe Xandria neer te zetten. En samen een werkelijk geweldig album genaamd The Wonders Still Awaiting dit jaar gemaakt. Naar mijn mening hun beste album tot nu toe.

De bandleden stonden te schitteren en te genieten op het podium. En dat deden de fans ook vanaf het begin tot de allerlaatste seconde.

Xandria heeft maar liefst 5 zangeressen gekend. Met hun nieuwe aanwinst, de mooie Ambre Vourvahis, heeft Xandria absoluut een geweldige zangeres binnen gehaald en slaat met haar een iets andere vocale weg in. Behalve haar prachtige verschijning, heeft Ambre werkelijk een prachtige stem en kreeg ze samen met de rest van de band de zaal helemaal plat. Net als bij Diane van Delain, was het publiek helemaal in de band van Ambre.

Muzikaal was de band zeer sterk. Een perfecte show, waarbij aandacht was gegeven aan de belichting, het geluid en bovenal aan de trouwe fans. Behalve oude hits, waaronder We Are Murderers, werden vooral veel nieuwe nummers gespeeld zoals You Will Never Be Our God en Two Worlds.

Xandria maakte – net als Patronaat, Haarlem eerder dit jaar – wederom op ons een erg grote indruk. Echt klasse!

Mike 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *