Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Aankomende voorstelling

Hoex Lunch Rock

12:00 13:00


Electric Boys – When Life Treats You Funky , Powersong week 37!

Geschreven door Op 10/09/2023

Electric Boys – When Life Treats You Funky

Groovy classic rock from Sweden, en dat al vanaf 1987 !  Het nieuwe album van de band komt deze week uit , 15 september is release day . Een album vol met parels van songs en wederom moeten we zeggen een must have voor je platenkast.  Deze When Life Treats You Funky is de opmat naar het album en wij doen daar gelijk aan mee want deze song kwalificeren wij als Powersong voor deze week . Mighty Music is the place to be om het album te bestellen. Het album luisterd naar de titel  ‘Grand Explosivos’ en heeft naast de muziek werkelijk een hele gave lay out .   Deze weeek genieten , 10 keer per dag met de Electric Boys !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *