Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Breforth – Dynamite , Powersong week 35 !

Geschreven door Op 27/08/2023

Breforth – Dynamite

De band Breforth hoeven wij je niet meer voor te stellen . Als luisteraar van Hoex weet je precies dat Juergen en Peter samen verantwoordelijk zijn voor deze band, Mad Max en Breforth een verbinding hebben met elkaar middels Juergen en het debut album afgelopen vrijdag uitkwam. Gisterenavond de album release party en vandaag dan de laatste single die afgelopen woensdag uitkam als Powersong voor komende week bij Hoex. Hiermee plaatst Breforth zich in het zeldzame lijstje van het leveren van meerdere powersongs. In dit geval zelfs 6 stuks !  Hiermee is duidelijk dat Hoex en Breforth iets samen hebben , wij noemen dat een muzikale relatie ! Is het hiermee klaar dan ?  Nee …. Juergen vertelde ons dat er zeker een vervolg op dit album gaat komen.  Metal in my Heart is een album vol met muzikale verhalen over de rijke muziek geschiedenis van beide heren.  Naast Powersong is het album een absolute must have voor de platenkast want dit is met recht een album met rock geschiedenis !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *