Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Aankomende voorstelling


Blindstone – A Scar To Remember , Powersong week 32 !

Geschreven door Op 06/08/2023

Blindstone – A Scar To Remember

Al in 2002 werd de basis gelegd voor deze Deense band. Een old skool power trio die rocken zoals wij het graag horen. Jimi Hendrix, Cream, Robin Trower, Frank Marino, Deep Purple en Black Sabbath doorelkaar gehusselt tot één sound maakt Blindstone. Inmiddels hebben de mannen 9 albums gemaakt en komt nummero 10 komende week uit met de titel Scars To Remember.  Blindstone , het best bewaarde geheim van Denemarken treed naar buiten via Mighty Music met dit briljante album.  Wij van Hoex waren verkocht bij de eerste tonen ! Het was dan ook niet zo gek dat wij deze week , in de album release week, de single A Scar To Remember tot Powersong bombardeerde…

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *