Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Rock Ballads

23:00 24:00


The Boyscout – Virus , Powersong week 13 !

Geschreven door Op 26/03/2023

The Boyscout – Virus

The Boyscout is MANUEL MIJALKOVSKI ,  zijn avontuur begon in 2004 met een single. Toen met een duet samen met Robin Beck. Tijdens zijn indrukwekkende carriére kwamen een aantal grote namen voorbij zoals , Amanda Somerville, Jeff Scott Soto, Claus Lessmann, Oliver Hartmann, Paul Shortino, Tony Carey, Linda Lulka, Alex Jansen, Vitek Spacek, Holger Seeger, Alexander Menichini, Roman Beselt, Leif Jensen, Christoph Renner, Alina Arenz, Mickie Richter, Sebastian Wyrobisch.  In 2023 gaat het avontuur verder met Producer Michael Voss die gelijk een aantal hit singles neerlegt zoals the moment of our love.  Deze song trok direct onze aandacht en toen al wisten wij dat Manuel een powsersong zou gaan afleveren. Dat het zo snel zou gebeuren verraste  ons maar zeker ook Manuel .  Virus is een echte powersong zoals een powersong bedoelt is en mag zich deze week tussen het selecte gezelschap van powersongs mengen.    Deze week dus….. The boyscout met Virus , powersong bij Hoex Radio !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *