Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Rock Ballads

23:00 24:00


DeVicious – Madhouse , Powersong week 2!

Geschreven door Op 08/01/2023

DeVicious – Madhouse

Op 26 mei as kunnen we weer genieten van een nieuwe DeVicious , deze band met een internationale line up begon jaren geleden. Niemand had van de band gehoord en de eerste songs werd gelijk al een succes.  Deze “Penthous Floor” is ook prominent aanwezig op dit nieuwe album code red.  DeVicious en Hoex al jaren een combi op de radio . Het kon dan ook niet anders dan dat deze eerste single Madhouse is uitgeroepen tot Powersong.

Rock On !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *