Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 22:00

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 22:00

Aankomende voorstelling

Hoex Blues

22:00 24:00


Mad Max – The Stage is For You. Powersong week 1 !

Geschreven door Op 01/01/2023

Mad Max – The Stage is For You

Op 2 september 2022 kwam het 16e album van Mad Max uit .  De visie van Juergen Breforth op 40 jaar Mad Max.  De band behoort tot de klassiekers in de Rock wereld . Mad Max tourde met de grote der aarde en is “still alive and Rockin”.  Dat dit album na een spannende strijd met 10 andere collega’s “Hoex album van het jaar 2022” is geworden is niet voor niets.  Met deze powersong levert het album dus de 4e Powersong af.   Wings of Time is een must have voor de platenkast , de vinyl is sinds november in de beperkte oplage verkrijgbaar.  Mad Max , een nieuwe line up met master mind Juergen Breforth aan het roer klinkt niet alleen fantastisch maar is zeker on stage geweldig.  Deze week dus 10 keer per dag als eerste powersong van 2023 The Stage is For You !   Wij zeggen The Stage is For Mad Max !

Rock on and Happy new Year !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *