Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

21:00 22:00

Now on air

Hoex Evening Rock

21:00 22:00

Aankomende voorstelling

Hoex Blues

22:00 24:00


The Winery Dogs – Xanadu , Powersong week 51 !

Geschreven door Op 18/12/2022

The Winery Dogs – Xanadu

De superband The Winery Dogs liet weken geleden al weten dat er iets stond te gebeuren !  foto’s vanuit de studio bevestigde de opnames van een nieuw album.  Het derde album is in de maak met de titel III . Het album komt uit op 3 februari 2023 . De band heeft dit keer het cijfer 3 prominent aanwezig laten zijn. Een superband ben je als alle muzikanten meer dat hun sporen hebben verdient en op een bijzonder hoog niveau kunnen musiceren.  Dat is bij The Winery Dogs zeker het geval ,  Mike Portnoy , Ritchie Kotzen en Billy Sheehanon laten met deze eerste single Xanadu gelijk even horen wat muziek maken is.  De opmaat naar een bijzonder album met kwalificatie “must have voor de platenkast” ..  Deze week dus puur genieten 10 keer per dag met deze nieuwe van The Winery Dogs .

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *