Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Aankomende voorstelling

Hoex Live Rock

20:00 22:00


Illusion – Master of Disaster , Powersong week 50 !

Geschreven door Op 10/12/2022

Illusion – Master of Disaster

Wat doe je om op te vallen binnen al die mailtjes die we binnenkrijgen ?  Je ontwerpt een flyer inclusief onze logo’s en kondigt aan te worden gedraaid in Nite Flite Rock Show.  Illusion een band uit Spanje aangedragen door onze locale reporter Juan.  Onze eerste kennismaking met de band en gelijk zijn we verkocht . Natuurlijk is de flyer niet doorslaggevend maar de muziek des te meer.  Hard en heavy knallen we naar het einde van het jaar met deze Master of Disaster van het album Born in Technology wat is uitgekomen op 25 november.  Een Metal aanrader voor de platenkast … enjoy !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *