Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Aankomende voorstelling

Hoex Lunch Rock

12:00 13:00


Steelheart – We All Die Young (2022) , Powersong week 45 !

Geschreven door Op 05/11/2022

Steelheart – We All Die Young

30 jaar Steelheart wordt gevierd met een jubileumalbum “30th-Anniversary Album”  hierop staan de beste en meest populaire Steelheart tracks . Deze zijn alle her-schreven en overnieuw opgenomen. We All Die Young is een song die we allemaal kennen maar speciaal voor dit album overnieuw is opgenomen. De werkelijk fantastische stem van Miiljenko Matijević en deze bijna tot Hymne verheven song maken de 2022 versie tot één van de mooiste songs van dit jaar.  De Powersong voor deze week is dan ook puur genieten.  10 keer per dag deze hymne bij Hoex Radio , The Dutch Rock Station !

Keep on Rockin’


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *