Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


DeVicious – Not what it seems , Powersong week 16!

Geschreven door Op 16/04/2022

Devicious – Not what it seems

Inmiddels is het nieuwe album Black Heart ruim een week uit , de recencies zijn meer dan lovend en wij kunnen je verklappen dat dit album een must have voor de platenkast is.  De band is nu bezig met een Europeesche tour om het album te promoten. Jammer dat bekend werd dat zanger Antonio Calanna na deze tour stopt en de band dus op zoek moet gaan naar een nieuwe zanger. Antonio kan in ieder geval dit succes op zijn CV bijschrijven .  Wij kennen en draaien Devicious al heel lang en vermoeden dat het niet lang zal duren alvorens de band een nieuwe stem bekend zal gaan maken.   Devicious een parel in Rockland en meer dan verdient nog maar eens Powersong met deze Not what it seems.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *