Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Marco Mendoza – Take it to the Limit , Powersong week 15 !

Geschreven door Op 09/04/2022

Marco Mendoza – Take it to the Limit

In opmaat naar het 4e solo album van Marco deze nieuwe single “Take it to the Limit” rock zoals rock bedoelt is !  Marco Mendoza kennen we natuurlijk allemaal , een fantastische track record , Whitesnake , Dead Daisies , Thin Lizzy , Jourrney en nog veel meer. En dan natuurijk die eigen muziek , het vele touren langs clubs waaruit blijkt dat Marco Mendoza een hardwerkend musicant is.   Het 4e solo album wordt ergens in 2022 verwacht en wij zitten er bovenop om zodra het uitkomt hier meer aandacht aan te geven.  Deze week  deze hele vriendelijke rocker powersong bij Hoex!

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *