Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Kiss The Vyper – Hope you like it , Powersong week 17 !

Geschreven door Op 23/04/2022

Kiss the Vyper – Hope you Like it

Deze Australische band die vaak in het hokje van JOURNEY, FOREIGNER, REO SPEEDWAGON en EUROPE wordt gestopt komt op 24 juni as met een nieuw album.  De titel single kwam vorige week al uit maar dan nu direct Powersong bij Hoex Radio .  Het gave is dat dit album dan ook direct kan worden gekocht via Metalapolis Records welke de band aan hun selectie heeft toegevoegd.   Deze week genieten in opmaat naar het gelijknamige album van Hope you Like it !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *