Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 22:00

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 22:00

Aankomende voorstelling

Hoex Blues

22:00 24:00


Box of Kings – Smoke on the Horizon . Powersong week 30 !

Geschreven door Op 24/07/2021

Box of Kings – Smoke on the Horizon

Box of Kings is voor Hoex geen onbekende , al eerder leverde de band met Avalon de perfecte Powersong af.  In opmaat naar een album en live gigs was de bedoeling afgelopen vrijdag deze Smoke on the Horizon af te leveren. Door een distribiteur die zich vergist had in dag en tijd duurde de release een dag langer. Maar het lange wachten werd beloont met deze echte rock song van de band. In Nite Flite Rock werd de song al briljant genoemd en daar kun je het alleen maar mee eens zijn… Deze week dus het Nederlandse Box of Kings met Smoke on the Horizon , Powersong bij Hoex Radio , The Dutch Rock Station.

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *